Rastet kur nuk pranohet namazi!

08/04/2022 Admin 0

Pyetje: Kur nuk i pranohet namazi besimtarit, a ka ndonjë rast? Përgjigje: Nëse besimtari e fal namazin sipas gjithë rregullave s’ka arsye pse mos t’i pranohet namazi. […]

Kur duhet ta mbyllim syfyrin?

05/04/2022 Admin 0

Pyetje: Kur duhet ta mbyllim syfyrin? Përgjigje: Syfyri mbyllet ashtu siç thotë Zoti në Kur’an: “Hani dhe pini derisa të dallohet drita e agimit nga errësira e […]