Përgojimi problem shoqëror!

12/03/2022 Admin 0

…Mbartja e fjalëve, thashethemet, domethënë gjë që konsiderohet tepër vepër e ulët. Pra, nuk mund të jetë në edukatën dhe në moralin e besimtarit të […]

Premtimi i Allahut

25/12/2021 Admin 0

…E cili është premtimi i Allahut? Premtimi i Allahut në Kuran është se Allahu, xhele xhelaluhu, shpirtrat e besimtarëve do t’i lumturojë dhe lumturimi i […]