Morali dhe sjellja e mirë!

19/02/2022 Admin 0

Pyetje: Shumë muslimanë e dinë vlerën e moralit dhe sjelljes së mirë, mirëpo kanë vështirësi ta përvetsojnë tërësisht, ku qëndron problemi? Përgjigje: Allahu e di […]

Si ta bëjmë leximin praktikë?

17/02/2022 Admin 0

Pyetje: Si ta bëjmë leximin praktikë? Përgjigje: Edukimi i leximit fillon me familjen, pra duhet që prindërit të kenë një orë leximi bashkë familjarisht, përveç […]