Premtimi i Allahut

25/12/2021 Admin 0

…E cili është premtimi i Allahut? Premtimi i Allahut në Kuran është se Allahu, xhele xhelaluhu, shpirtrat e besimtarëve do t’i lumturojë dhe lumturimi i […]