A na vizitojnë të afërmit tanë që kanë ndërruar jetë! Çfarë do të thotë nëse shohim hije në shtëpi? – Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: Mami më ka ndërruar jetë dhe ne jemi shumë të mërzitur familjarisht, mbrëmë m’u duk sikur një hije e bardhë kaloi shpejt nga dera, kjo më duket sikur ndodh shpesh, a mund të jetë shpirti i mamit?

Përgjigje: Jo, nuk mund të jetë shpirti i mamit, por normalisht dhimbja juaj, fiksimi. Nuk ka të bëjë fare me shpirtin e mamit, por janë thjesht pikëllimi, malli, lodhja e madhe psikike që ju keni për humbjen e nënës. Zoti ju bashkoftë me të në Xhenet!

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon.