A mund ta hedhim ujin e kënduar në ushqimet që konsumojmë?

Pyetje: A mund ta hedhim ujin e kënduar në çaj ose në ushqim?

Përgjigje: Nuk ka asnjë lloj problemi. Uji i kënduar përdoret si çaj, përdoret si ushqim, përdoret për t’u pirë. Po kështu dhe vaji i kënduar mund të përdoret për ta pirë, mund të përdoret për të lyer trupin, mund të hidhet në sallatë, mund të hidhet në ushqim, sepse ai vaj i kënduar me Kur’an është. Kështu që, Kur’ani vetëm se bekim dhe mirësi është dhe nuk ka asnjë lloj problemi fetarisht.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon