Cili është komenti kur shohim fëmijë në ëndërr?

Pyetja: Cili është komenti kur shohim fëmijë në ëndërr?

Përgjigja: Komenti i fëmijëvë në ëndërr është njësoj si komenti i fëmijëve në këtë botë. Çfarë komenti kanë fëmijët në këtë botë? Gëzim, kënaqësi, lumturi. Në përgjithsi, fëmijët në ëndërr janë lajm i mirë, janë bekim, janë mirësi dhe mbarësi, në përgjithësi, mund të ketë pastaj përjashtim, por varet se si është parë ëndrra dhe çfarë ka gjëra të tjera në ëndërr. Por unë nuk ja them për ëndrra dhe nuk jam komentator ëndrrash. Dr. Imam Ahmed Kalaja.