Çfarë do të thotë kur njeriu vdes me gojën hapur?

Pyetje: Kur vdes njeriu dhe goja rri pak hapur dhe futet ne dhè ditën e hënë, a do të thotë kjo se do të marri njeri me vete?
Përgjigje: Jo. Kjo në islam quhet besëtytni, formë paganizmi, formë idiotësie. Budallalliqe të transmetuara brez pas brezi me zinxhir transmetimi të këputur, të kalbur.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon