A lejohet ta fshijmë shtëpinë natën me fshesë? -Dr. Imam Ahmed Kalaja

Pyetje: A lejohet që të fshihet shtëpia në darkë me fshesë?

Përgjigje: Në besimet supersticioze kjo është problematike dhe njerëzit mendojnë se sjell ters etj., por në islam si një fe e higjenës dhe pastërtisë absolutisht pastrimi duhet të jetë gjithmonë sa herë është e mundur, me fshesë apo pa fshesë, nuk ka lidhje. Kështu që nuk përbën asnjë lloj problemi fetarisht. Zoti ju nderoftë!

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon.