A është gjynah të shkundet mbulesa e bukës nga dritarja në mbrëmje?

Pyetje: A është gjynah të shkundet mbulesa e sofrës së bukës apo e tavolinës nga dritarja natën?

Përgjigje: Gjynah është se mund të ketë ndonjë njeri që kalon poshtë dhe e bën për dush të shkretin. Por nëse është në oborrin tënd dhe thua: “Bismilah” dhe e shkund nuk ka asnjë lloj problemi fetarisht, qoftë natën, ditën, në mëngjes apo në darkë.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon