Si fitohet urtësia !? – Dr. Imam Ahmed Kalaja

Si fitohet urtësia?

Fitohet atëherë kur njeriu e edukon veten e tij me heshtje të gjatë, derisa t’i vijë momenti për të folur. Fitohet atëherë kur njeriu rrin me njerëz të mirë dhe me njerëz të urtë. Fitohet atëherë kur njeriu largohet nga çdo gjë që nuk është në interesin e tij. Fitohet atëherë kur njeriu është i vetëpërmbajtur dhe nuk i dorëzohet emocioneve të tij. Fitohet atëherë kur njeriu di si të shprehë me fjalë pak kuptime të mëdha.

Dr. Imam Ahmed Kalaja

Kliko këtu për të shikuar videon.