Nëse në shtëpinë tonë ka zënka, a duhet të këndojmë Kur’an?

Pyetje: Çfarë mund të bëj pasi familja ime zihen shumë, a ju bën dobi nëse i vendos Kur’an?

Përgjigja: Padyshim që këndimi i Kuranit ka efektet e veta pozitive, por problemi është se duhet gjetur cili është shkaku i zënkave, pse ka zenka ka një arsye ka një shkak. Kështu që duhet të kërkojmë sebebin, se zënkat në familje janë pasoja, por duhet gjetur shkaku, duhet zbërthyer shkaku, duhet parandaluar shkaku. Normalisht që Kur’ani, lutja (duaja) kanë efektet e veta dhe kanë mirësinë e vet.  Dr. Imam Ahmed Kalaja.  Kliko këtu për ta shikuar videon.